- 1 rol vers bladerdeeg
- 25 g zachte geitenkaas
- 25 g sneedjes geitenkaas
- Handje vol walnoten
- Paar eetlepels vijgenchutney
- Tijm
- Peper en zout
Inhoud
Wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney
Luuk18 DECEMBER 2023
Inhoud
Geniet van deze heerlijk bladerdeegwafels met een romige geitenkaas en frisse vijgenchutney. Heerlijk als hapje tijdens de borrel!
Ingrediënten
Hoe?
- Besmeer/beleg de helft van een vel bladerdeeg met geitenkaas
- Verkruimel de walnoten en verdeel ze over de geitenkaas.
- Bestrooi met peper, zout en tijm
- Vouw het bladerdeeg dubbel en duw de randjes aan.
- Snij het vel in 2 stukken en duw de randjes opnieuw aan.
- Bak goudbruin in een wafelijzer.
- Snij de stukken bladerdeeg in hapklare stukjes.
- Vul een aantal wafelgaatjes met vijgenchutney en serveer.
Externe inhoud - Youtube
Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.