MM logo red
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Recept: wraps met biefstuk en tomatensalsa

Luuk21 NOVEMBER 2024
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Een gerecht dat er altijd feestelijk uitziet: dat zijn de wraps met biefstuk en tomatensalsa. Eenvoudig te bereiden, waardoor je geen uren in de keuken door hoeft te brengen, maar gezellig kunt borrelen met je gasten.

Aantal porties 4, voorbereidingstijd 5 minuten, bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten

Recept - Ingrediënten
  • 2 flinke biefstukken
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ rode peper
  • ½ groene paprika
  • 1 rode ui
  • 2 flinke tomaten
  • 1 limoen
  • 8 grote wraps

Benodigdheden

Bereidingswijze wraps met biefstuk en tomatensalsa

Bereidingswijze wraps met biefstuk en tomatensalsa
  • Voordat je de biefstukken gaat bereiden, laat je ze eerst even op kamertemperatuur komen.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken 2 tot 3 minuten aan elke kant en rosé van binnen (of net gaar als je dat lekkerder vindt).
  • Verpak de biefstukken in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten.
  • Verwijder de zaadlijsten uit de peper.
  • Hak de paprika, ui en rode peper met de staafmixer grof.
  • Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze toe aan het mengsel van paprika, ui en rode peper en hak het verder tot een grove salsa.
  • Doe de salsa in een schaaltje en breng deze verder op smaak met limoensap.
  • Snijd de biefstuk in dunne plakken en schep een flinke lepel salsa op elke wrap.
  • Verdeel de biefstuk over de wrap en voeg desgewenst nog een klein beetje zout en/of peper toe. Rol de wrap vervolgens op.
  • Leg de wraps op de borden en serveer met de rest van de tomatensalsa.

Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen